gallery
imgimgimgimgimgimgimg
1 2 3 4 5 6 7
szakrendeléseink

Bemutatkozás

A MINIKLINIK Gyermekorvosi Központ Szeged és környéke beteg gyermekeinek centralizált, igényes ellátására létesült, magánkezdeményezésre, 1998-ban.

A város egyik legforgalmasabb csomópontján fekvő létesítményben 280 m2-en 5 rendelő, laboratórium és ultrahang kapott helyet.

A gyermekek tágas, világos váróban játékok között tölthetik el a várakozási időt.

A központban 8 gyermekszakorvos folytat magánrendelést a gyermekgyógyászat szinte minden szakterületére kiterjedően. Így található: gyermek- tüdőgyógyászat, bőrgyógyászat, szemészet, fül-orr-gégészet, pszichiátria, valamint a különböző allergiás megbetegedéseket ellátó szakrendelés.

A magánrendelések térítés ellenében történnek.

Szakrendeléseinkre a telefonon való bejelentkezés ajánlott, mert így a várakozási időt a minimálisra tudjuk csökkenteni.

A központban területi kötelezettséggel bíró házi gyermekorvosi rendelések is működnek. Ezek a rendelések térítésmentesek. Minden kis beteg aki TAJ kártyával rendelkezik bejelentkezhet az itt rendelő gyermekorvosok praxisába.

A MINIKLINIK Gyermekorvosi Központ a Kossuth Lajos sgt. és a Rókusi körút kereszteződésénél található. Megközelíthető busszal, villamossal. Az autóval érkező betegeknek a rendelő udvarán ingyenes parkolási lehetőség van. Gépkocsival bejönni a Kossuth Lajos sgt-i. lámpás körforgalomból a Rókusi krt-ra kihajtva lehet. A körforgalom után kb. 20 m-re a közlekedési lámpánál rögtön jobbra kell kanyarodni, be az udvarba!

Cím:

MINIKLINIK Gyermekorvosi Központ                                      
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 109.

 

Telefon: 62/499-755

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek : 8-12 óra, 14 - 19 óra

Üzemeltető:

Gellért és Fiai Consulting Kft.